90 Dagen Challenge

Van werk zoeken, naar werk vinden in 90 dagen. Die kans krijg je met de 90 Dagen Challenge.

90 dagen challengeDe 90 Dagen Challenge is een exclusief en intensief trainings,- en coachingsprogramma waarin je 90 dagen lang proactief aan de slag gaat om je baan te vinden. Je wordt begeleid, ondersteund en gemotiveerd door je personal coach en professionele trainers. Net zo lang totdat je je baan hebt. 

Je leert je kwaliteiten, vaardigheden en tools te gebruiken om je doel te bereiken. Naast begeleiding en coaching, neem je deel aan trainingen en workshops. 

Inhoud van het programma

Het begint met een gratis intake en daarna beslis je of je de uitdaging aangaat. De 90 Dagen Challenge is een individueel programma dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke situatie. Er is daarom geen strak en vast programma, maar we kunnen je alvast wel een beeld geven welke thema's aan de orde komen. 

Vaardigheden, kwaliteiten en ambities
Weten wat je kunt en wat je wilt. Dat lijkt misschien een open deur maar het is wel de basis voor alle stappen die je in de Challenge gaat zetten.

Profileren en presenteren
Je leert een onderscheidend profiel te maken dat je o.a. kunt gebruiken op LinkedIn en je c.v.. Je gaat oefenen hoe je jezelf effectief kunt presenteren. Je krijgt van ons een visitekaartje dat past bij je profiel en er wordt ook een professionele profielfoto gemaakt.

Netwerken en social media
De meeste banen worden ingevuld via netwerken. Daarom besteden we veel aandacht aan het effectief gebruiken en uitbreiden van je eigen netwerk, o.a. via social media. We nemen je daarnaast mee naar netwerkbijeenkomsten en brengen je in contact met onze eigen netwerken. 

Gespreksvoering
We gaan oefenen in gespreksvoering zodat je goed bent voorbereid. Daarom volg je ook de training gespreksvoering

Je baan wel vinden
We gaan er voor zorgen dat je met succes “de boer op kunt”. Je volgt onder meer de training Inspirerend solliciteren waarbij we bedenken hoe je op een positief onderscheidende manier binnenkomt bij bedrijven waar je graag wilt werken. 

Nu aanmelden voor de 90 Dagen Challenge

 

Praktische info

Je kunt starten wanneer je wilt. 

Meld je aan

De kosten

De 90 Dagen Challenge kost € 4.500,- (excl. BTW). Hiervoor krijg je alle persoonlijke begeleiding, coaching, workshops en trainingen, visitekaartjes en een profielfoto. En niet te vergeten, de beste kans op een nieuwe baan! 

Hoe zit het met...?

Misschien heb je nog wat vragen. Kijk dan even bij de meest gestelde vragen en antwoorden.